Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1949 Αύγουστος
Κοινωνική Ασφάλιση Εργασία Υγεία
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Έκθεση των Κ.Μ. Χρυσανθόπουλου, Γ.Λ. Τρίμη, Ι.Τ. Παλαιολόγου, Π.Θ. Πανάρετου και Ε.Γ. Φλώκου "δια την βελτίωσιν της Ελληνικής Κοινωνικής Ασφαλίσεως".
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Αθήνα
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1949 Αύγουστος
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 25
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Έκθεση
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Αντίγραφο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρεται στους ασφαλιστικούς κινδύνους, στο ύψος και στις γενικές και χρονικές προϋποθέσεις απονομής των παροχών, στα ποσά των συντάξεων, στις εφάπαξ αποζημιώσεις, στην επικουρική ασφάλιση, στην πολλαπλή ασφάλιση και στην αναγνώριση της προϋπηρεσίας, στον κλάδο ασθενείας και στην ασφάλιση για τη φυματίωση, στην οικονομική οργάνωση της ασφάλισης και στις προτεινόμενες ρυθμίσεις της, στη διοικητική οργάνωση της ασφάλισης και στα ληπτέα μέτρα για τα ζητήματα της ανεργίας, της ασθένειας και των συντάξεων κ.α.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ Ελληνική Κοινωνική Ασφάλιση
ΘΕΜΑΤΑ Κοινωνική Ασφάλιση ,   Εργασία ,   Υγεία
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος Μ. Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας της Ελλάδας ,   Τρίμης Γεώργιος Λ. Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας της Ελλάδας ,   Παλαιολόγος Ι.Τ. Τμηματάρχης του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) ,   Πανάρετος Π.Θ. Τμηματάρχης του Υπουργείου Εργασίας της Ελλάδας ,   Φλώκος Ε.Γ. Τμηματάρχης του Υπουργείου Εργασίας της Ελλάδας
Τοπικά Στοιχεία