Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1934 Οκτώβριος 30
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Φιλελευθέρας Νεολαίας, Εμμαν. Κοθρή, με την οποία τον συγχαίρει για το έργο της οργάνωσης.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Χαλέπα (Χανιά)
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Οκτώβριος 30
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 1
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σχέδιο
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Χαλέπα (Χανιά)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Εκφράζει τα συγχαρητήριά του για το επιτυχημένο έργο της Πανελλήνιας Φιλελευθέρας Νεολαίας και του ζητεί να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του σε όλα τα μέλη της οργάνωσης.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Κοθρής Εμμανουήλ Πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλελευθέρας Νεολαίας
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Πανελλήνιος Φιλελευθέρα Νεολαία
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023