Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1920 Μάιος 13/26
Δημόσια τάξη και ασφάλεια Κοινωνία
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Προκήρυξη της διεύθυνσης της Αστυνομίας της Κορυτσάς για τη διατήρηση της ησυχίας, της ενότητας, της ισότητας του λαού.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Κορυτσά
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1920 Μάιος 13/26
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 1
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Προκήρυξη
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Αντίγραφο
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ Κορυτσά
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρεται οτι για τη διατήρηση της ησυχίας και την εξασφάλιση της ισότητας και της ενότητας του λαού της Κορυτσάς η Διεύθυνση της Αστυνομίας διατάσσει την απαγόρευσή του οινοπνέυματος στα καφενεία, στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία, τα άσματα που καταστρέφουν την ησυχία και τις συζητήσεις που αντιβαίνουν στους πόθους του λαού.
ΘΕΜΑΤΑ Δημόσια τάξη και ασφάλεια ,   Κοινωνία
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Αστυνομική Διεύθυνση Κορυτσάς
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Αστυνομική Διεύθυνση Κορυτσάς
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023