Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1931 Απρίλιος 16
Δημόσια έργα-- Οδοποιία Εργασία
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του πολιτικού μηχανικού και εργολάβου της εταιρείας "Μακρή" Γ. Ευαγγελόπουλου προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του τονίζει ότι ο πραγματικός λόγος που δεν εκτελούνται επιτυχημένα τα έργα της εθνικής οδοποιΐας είναι η κακή εφαρμογή τους και από τους υπεργολάβους της εταιρείας "Μακρή".
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Στυλίδα
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1931 Απρίλιος 16
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 3
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρωτότυπο
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Αθήνα
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ο Γ. Ευαγγελόπουλος καταγγέλει καταπάτηση των ωραρίων εργασίας, την πληρωμή μικρότερων ημερομισθίων από τα προβλεπόμενα, εικονικά μεταφορικά έξοδα κ.α.
ΘΕΜΑΤΑ Δημόσια έργα-- Οδοποιία ,   Εργασία
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Ευαγγελόπουλος Γ. Πολιτικός Μηχανικός-Εργολάβος και Μηχανικός της εταιρείας "Μακρής"
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023