Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1919 Απρίλιος 2
Ευεργετισμός Κοινωνία Φιλανθρωπία Οικονομικές σχέσεις
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Γενικού Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού προς την Τράπεζα Πειραιώς σχετικά με την αποστολή των τόκων από την δωρεά του Γ. Κ. Δρακούλη.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Αθήνα
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Απρίλιος 2
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 1
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σχέδιο
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Πειραιάς
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ζητά να αποσταλλεί στον Πρόεδρο της Κοινότητας της Ιθάκης Σ. Κουγιανό το 1/3 των τόκων επί του ενός εκατομμυρίου κατάθεσης του Γ. Κ. Δρακούλη, για να διανεμηθεί για τις γιορτές του Πάσχα.
ΘΕΜΑΤΑ Ευεργετισμός ,   Κοινωνία Φιλανθρωπία ,   Οικονομικές σχέσεις
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Τράπεζα Πειραιώς Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ναυτιλίας
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Κουγιανός Σ. Πρόεδρος της Κοινότητας της Ιθάκης
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023