Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους Π.Χ: Βενιζέλος Χαλέπα κορνίζα.

-
1932 Δεκέμβριος 19
Γαιοκτησία Χαρτογραφία
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Προέδρου του Γεωργικού Επιμελητηρίου Πέλλης Ι. Ανδρεάδη προς τον Π. Τσαλδάρη, τους πολιτικούς αρχηγούς, τους Προέδρους των Νομοθετικών Σωμάτων, τον Υπουργό Γεωργίας, το Γενικό Διοικητή Μακεδονίας, τη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Εποικισμού Μακεδονίας-Θράκης σχετικά με τη σκέψη για ελάττωση του αριθμού των τοπογραφικών συνεργείων για την καταμέτρηση και διανομή των γαιών.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Έδεσσα
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1932 Δεκέμβριος 19
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 4
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρωτότυπο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρει την προσφορά της υπηρεσίας, που οργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Εποικισμού Μακεδονίας-Θράκης, για την καταμέτρηση και την διανομή των γιαών και ζητά να μην εφαρμοσθεί η απόφαση για μείωση του αριθμού των τοπογραφικών συνεργείων.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ Αγροτικό ζήτημα
ΘΕΜΑΤΑ Γαιοκτησία ,   Χαρτογραφία
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Ανδρεάδης Ι. Πρόεδρος του Γεωργικού Επιμελητηρίου Πέλλης
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Τσαλδάρης Παναγής Πρωθυπουργός της Ελλάδας 1868-1936 ,   Αρχηγοί Πολιτικών Κομμάτων Περιόδου 1928-1932 ,   Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ,   Πρόεδρος της Γερουσίας των Ελλήνων ,   Θεοτόκης Ιωάννης Υπουργός Γεωργίας της Ελλάδας ,   Δραγούμης Φίλιππος Γενικός Διοικητής Μακεδονίας ,   Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Εποικισμού Μακεδονίας-Θράκης ,   Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
Τοπικά Στοιχεία