Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1930 Ιούνιος 3
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Έκθεση του Τμηματάρχη των Ασφαλειών της Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος, Γ.Φανουράκη, προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα των γεωργικών ασφαλειών.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Αθήνα
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1930 Ιούνιος 3
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 14
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Έκθεση
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Αντίγραφο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρει τα πλεονεκτήματα της θέσης ότι η Αγροτική Τράπεζα είναι το μόνο ίδρυμα που μπορεί να αναλάβει τις γεωργικές ασφάλειες. Επίσης, αναφέρει τα μειονεκτήματα που παρουσιάζει η οργάνωση των γεωργικών ασφαλειών από το Ταμείο Χαλάζης.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Φανουράκης Γεώργιος Α. Τμηματάρχης των Ασφαλειών της Αγοτικής Τραπέζης της Ελλάδος
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023