Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1930 Ιούνιος 5
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Αντίγραφο της 46ης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς για το θέμα της κατασκευής των υπονόμων της πόλεως και άλλων Δημοτικών Έργων.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Πειραιάς
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1930 Ιούνιος 5
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 3
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόφαση
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Αντίγραφο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά αποφάνθηκε 1.την ανάγκη δίκαιας κατανομής της οικονομικής δαπάνης των έργων καθώς θα είναι γενικότερης χρησιμότητας, 2.ότι συντάσσεται με την πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για τη χρηματοδότηση των έργων και την εκτέλεσή τους από την "Ένωση Ελληνικών Εργοληπτικών Εταιρειών" και παρακαλεί την Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει διά δημοσίου δανείου και τα άλλα έργα του Δήμου Πειραιώς, γ.ζητά να μην παραχωρηθεί η εκμετάλλευση του δικτύου των υπονόμων σε ιδιωτική Εταιρεία αλλά να δοθεί στο Δήμο, δ.δέχεται την υπηρεσία του δανείου για τα υπόλοιπα έργα μέχρι ετησίου χρεωλυσίου 15.000.000 δρχ. και παρακαλεί να δοθεί η νομοθετική εξουσιοδότηση υπογραφής των συμβάσεων για την άμεση έναρξη των εργασιών.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Παναγιωτόπουλος Τάκης Δήμαρχος Πειραιά
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ,   Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ,   Ένωση Ελληνικών Εργοληπτικών Εταιρειών Α.Ε. ,   Ελληνική Κυβέρνηση ,   Δήμος Πειραιά
Τοπικά Στοιχεία