Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1929 Οκτώβριος 17
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ναυτικών Εργατών Σωματείων προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του ζητά να εφαρμοστεί και για τους ναυτικούς, τους άμεσα και έμμεσα πληγέντες, ο Νόμος 4278 περί αποζημιώσεως των παθόντων από τον πόλεμο.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Πειραιάς
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1929 Οκτώβριος 17
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 6
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρωτότυπο
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Αθήνα
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ Βερσαλλίες
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Του ζητά να αποζημιωθούν πλήρως όχι μόνο όσοι ναυτικοί επλήγησαν άμεσα από τον πόλεμο αλλά και όσοι εξαιτίας του περιέπεσαν σε αναγκαστική αργία, βάσει των όσων είχαν συμφωνηθεί με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ Συνθήκη των Βερσαλλιών (28 Ιουνίου 1919)
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού ,   Πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Μηχανικών των Εμπορικών Ατμοπολοίων ,   Πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Ραδιοτηλεγραφητών ,   Πρόεδρος της Ένωσης Οικονομικών Αξιωματικών του Εμπ. Ναυτικού ,   Πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Θερμαστών Ξηράς και Θαλάσσης ,   Πρόεδρος της Ένωσης Θαλαμηπόλων ,   Κλήμης Νικ. Πρέδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ναυτομαγείρων "Ο Αγ. Σπυρίδων" ,   Παπαδόπουλος Β. Πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Τορπιλλισθέντων ,   Προϊστάμενος της Πανελληνίου Ένωσης Ναυτών ,   Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ναυτικών Εργατικών Σωματείων
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
Τοπικά Στοιχεία