Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
Διεθνείς πράξεις (πρωτόκολλα, συμβάσεις, συνθήκες) Διεθνείς σχέσεις Στρατός Δημόσια υγεία Πολιτική
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Χειρόγραφο σημείωμα του Ε.Βενιζέλου σχετικά με το σχέδιο Pacte, ενδεχόμενη επίσκεψη του Ε.Βενιζέλου στη Γιουγκοσλαβία και θέματα διοικητικά.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 2
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σημείωμα
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρωτότυπο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρει ότι πρέπει να γίνουν αντίγραφα του Σχεδίου Pacte και να σταλούν σε Παρίσι, Λονδίνο και Βελιγράδι. Επίσης αναφέρει ότι πρέπει να ζητηθεί από τον Πολυχρονιάδη να ρωτήσει το Γιουγκοσλαβικό Υπουργείο Εξωτερικών αν θα έβλεπαν ευχάριστα την επιστροφή του μέσω Βελιγραδίου και τη συνάντηση του με τον Υπουργό Εξωτερικών και το Βασιλιά. Επίσης, αναφέρει ότι πρέπει να αγορασθεί οίκημα για να χρησιμοποιηθεί ως αναρρωτήριο αξιωματικών και ότι ο Τσαμαδός πρέπει να επισκεφθεί τους Τσαλδάρη, Παπαναστασίου, Κονδύλη.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ Σχέσεις της Ελλάδας με τη Γιουγκοσλαβία
ΘΕΜΑΤΑ Διεθνείς πράξεις (πρωτόκολλα, συμβάσεις, συνθήκες) ,   Διεθνείς σχέσεις ,   Στρατός Δημόσια υγεία ,   Πολιτική
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ,   Μεγάλη Βρετανία ,   Γαλλία ,   Υπουργός Εξωτερικών Γιουγκοσλαβίας ,   Γιουγκοσλαβία ,   Αλέξανδρος Α, Βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας (1888-1934) ,   Τσαμαδός, Μιχαήλ ,   Τσαλδάρης Παναγής 1868-1936 ,   Παπαναστασίου Αλέξανδρος 1876-1936 ,   Κονδύλης Γεώργιος ,   Πολυχρονιάδης, Σπυρίδων
Τοπικά Στοιχεία