Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1917 Δεκέμβριος 16/29
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ι.Χατζόπουλου προς τον συνταγματάρχη Λ.Σινανιώτη σχετικά με το αίτημα του συνταγματάρχη να τεθεί σε διαθεσιμότητα.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Gorlitz
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1917 Δεκέμβριος 16/29
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 1
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Γνήσια
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Επιστρέφει την αίτηση διαθεσιμότητας του Λ.Σινανιώτη και αναφέρει οτι δεν μπορεί να εκδοθεί διάταγμα διαθεσιμότητας, λόγω των συνθηκών που διατελεί το Δ Σώμα Στρατού, και οτι μπορεί να ζητήσει μακροχρόνια άδεια.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Χατζόπουλος, Ιωάννης, Συνταγματάρχης
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Συνανιώτης, Λάμπρος, Συνταγματάρχης
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Ελληνικός Στρατός, 4ο Σώμα Στρατού
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023