Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1911 Οκτώβριος 29
Δάνεια Σφαγεία Δημοτικά Συγκοινωνία Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

Γλώσσα Ελληνικά
Τίτλος Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.
Αριθμός Πρακτικού 23
Τόπος Χανιά
Χρονολογία 1911 Οκτώβριος 29
Λέξεις – Κλειδιά Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ,   Υδροηλεκτρικά έργα Αγυιάς ,   Δημοτική Αγορά (Χανιά) ,   Δημοτικό Νοσοκομείο Χανίων
Αποφάσεις Συμβουλίου - Επιτροπής 157) Να γίνουν προτάσεις προς τον κύριο Λεφέβρ: 1) για τη μεταφορά των υδάτων της Αγυιάς, 2) για τη μετατροπή των δανείων, 3) για την κατασκευή και εκμετάλλευση των τροχιοδρόμων, 4) για την κατασκευή σφαγείου. Συγκροτείται για το λόγο αυτό επιτροπή. 158) Εγκρίνονται τα πρακτικά της επαναληπτικής τελειωτικής πλειοδοσίας για την εκμίσθωση του δημοτικού φόρου επί των συγκομιζομένων χειμερινών και θερινών προϊόντων της αρξαμένης χρήσεως 1911, καθώς και του φόρου των αιγοπροβάτων της αγροτικής περιφέρειας του Δήμου. 159) Αναβάλλεται η απόφαση επί της πρότασης του Δημάρχου να τροποποιηθεί η προς βορράν πρόσοψη του σχεδίου της δημοτικής Αγοράς (αναλυτικά στο πρακτικό). 160) Να συζητηθεί η πρόταση του Εμμ. Μπαλαντίνου για τροποποίηση του κανονισμού του Νοσοκομείου, η οποία ορίζει ότι ο διευθυντής του Νοσοκομείου πρέπει να είναι γιατρός.
Δήμαρχος Μουντάκης, Εμμανουήλ
Πρόεδρος Συμβουλίου - Επιτροπής Φούμης Γεώργιος Μ.
Γραμματέας Συμβουλίου - Επιτροπής Ξανθουδάκης Δημήτριος Στ.
Μέλη Συμβουλίου - Επιτροπής Γαγανάκης, Ιωάννης ,   Εκβέρ Αλή ,   Καλεμικιαράκης Αλεξ. ,   Καλούτσης, Βαλέριος ,   Μαλανδράκης Π. ,   Μάνδακας, Ιω. ,   Μαρκαντωνάκης, Αθ. ,   Μουντάκης, Αντώνιος ,   Μπαλαντίνος, Εμμανουήλ ,   Μπιτσάκης, Στυλιανός ,   Ναξάκης, Κυριάκος ,   Νικηφοράκης Θεοφ. ,   Σγουράκης, Σαράντης ,   Χαριτάκης, Χαρίλαος ,   Σφακιανάκης, Μιχ.
Αναφερόμενοι Τεκμηρίων Lefevre H.
Θέματα Δάνεια ,   Σφαγεία Δημοτικά ,   Συγκοινωνία ,   Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης
Σελίδες 9
Γνησιότητα Τεκμηρίου Πρωτότυπο
Σημειώσεις Παρίσταται και ο Νομάρχης Χανίων.
Τοπικά Στοιχεία