Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1911 Σεπτέμβριος 28
Πρόνοια Δημοτικά ζητήματα Αποζημιώσεις Δημοτών Δήμοι Καθαριότητα Ενέργεια Φωτισμός, Δημοτικός
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

Γλώσσα Ελληνικά
Τίτλος Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.
Αριθμός Πρακτικού 16
Τόπος Χανιά
Χρονολογία 1911 Σεπτέμβριος 28
Λέξεις – Κλειδιά Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ,   Επιτροπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ,   Δημοτικό ιχθυοπωλείο (Χανιά)
Αποφάσεις Συμβουλίου - Επιτροπής 4) Εκλεγεται Πρόεδρος της Επιτροπείας ο Λ. Μαρκουλάκης και Αντιπρόεδρος ο Αντ. Μουντάκης. 5) Χορηγείται οικοδομική άδεια στον Νικόλαο Κουρασμενάκη για την ανέγερση ισόγειας οικίας στην οδό Κισάμου. 6) Ακυρώνονται τα πρακτικά της επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ενοικίου του δημοτικού Ιχθυοπωλείου και διατάσσεται η διεξαγωγή νέας. 7) Χορηγείται πίστωση για την αποζημίωση των ορφανών του Χουσεϊν Ναζήμ Κεφαλιανάκη, επειδή άγνωστος κατέστρεψε 19 οπωροφόρα δέντρα στο κτήμα τους, στο χωριό Περιβόλια (βλ. απόφαση αρ. 136/5.9.1911 της Ολομέλειας). 8) Χορηγείται αποζημίωση στον Στυλ. Μπιτσάκη (βλ. απόφαση αρ. 127/5.9.1911 της Ολομέλειας). 9) Ανατίθεται σε επιτροπή η μελέτη και ο καταρτισμός των όρων για την ενοικίαση των υπηρεσιών της καθαριότητας και του φωτισμού.
Δήμαρχος Μουντάκης, Εμμανουήλ
Γραμματέας Συμβουλίου - Επιτροπής Ξανθουδάκης Δημήτριος Στ.
Μέλη Συμβουλίου - Επιτροπής Κριάρης, Αριστείδης ,   Μάνδακας, Ιω. ,   Μαρκουλάκης, Λεων. ,   Μουντάκης, Αντώνιος ,   Μπαλαντίνος, Εμμανουήλ
Θέματα Πρόνοια ,   Δημοτικά ζητήματα Αποζημιώσεις Δημοτών ,   Δήμοι Καθαριότητα ,   Ενέργεια Φωτισμός, Δημοτικός
Σελίδες 8
Γνησιότητα Τεκμηρίου Πρωτότυπο
Τοπικά Στοιχεία