Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1904 Οκτώβριος 23
Δημοτικά ζητήματα
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

Γλώσσα Ελληνικά
Τίτλος Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
Αριθμός Πρακτικού 73
Τόπος Χανιά
Χρονολογία 1904 Οκτώβριος 23
Λέξεις – Κλειδιά Επιτροπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
Αποφάσεις Συμβουλίου - Επιτροπής Πράξη αρ. 221: Ανακοινώνεται ότι ο Σύμβουλος των Εσωτερικών απέρριψε την υπ' αρ. 190 έφεση της Επιτροπείας. Πράξη αρ. 222: Γίνονται αποδεκτές οι παρασχεθείσες εγγυήσεις και καλείται ο Αντ. Τζανουδάκης να αναλάβει υπηρεσία στη θέση του εισπράκτορα του Δήμου. Πράξη αρ. 223: Εκφράζεται η ευχή προς την Ανώτατη Διεύθυνση των Οικονομικών για την πρόσληψη δύο δημόσιων εισπρακτόρων που θα αναλάβουν την είσπραξη των καθυστερούμενων προσόδων του Δήμου. Πράξη αρ. 224: Παραπέμπεται στην Ολομέλεια η αίτηση της άπορης Στυλ. Κουζινιεροπούλας για απαλλαγή από την πληρωμή φόρου φανών. Πράξη αρ. 225: Ανακοινώνεται η απάντηση της Νομαρχίας στην υπ' αρ. 189/1904 ευχή της Επιτροπείας. Πράξη αρ. 226: Εγκρίνεται για μια διετία η εκμίσθωση χώρου της προκυμαίας στον Εμμ. Σγουρό για την κατασκευή παραπήγματος. Πράξη αρ. 227: Εκφράζεται η ευχή προς την Ανώτερη Διεύθυνση των Εσωτερικών όπως δοθεί στον Χρ. Τσολίνα, επιθεωρητή των δημόσιων έργων, οκταήμερη άδεια από τα καθήκοντά του, ώστε να τροποποιήσει τη μελέτη του σωληνωτού υδραγωγείου Μπουτσουναρίων. Πράξη αρ. 228: Εγκρίνεται η οριστική κατακύρωση της εργολαβίας στον Θ. Τσουρτσουλή για την ισοπέδωση και σκυρόστρωση της δημοτικής οδού από τη λεωφόρο Δικαστηρίων-Χαλέπας μέχρι το Νέο Νοσοκομείο
Δήμαρχος Σκαμνάκης, Νικόλαος
Πρόεδρος Συμβουλίου - Επιτροπής Καλούτσης, Βαλέριος
Μέλη Συμβουλίου - Επιτροπής Φραντζεσκάκης Εμμανουήλ ,   Κτιστάκης Ιωάννης ,   Αγκυσουλάκης Σπυρίδων Υπεύθυνος της εφημερίδας "Νέα Έρευνα"
Θέματα Δημοτικά ζητήματα
Σελίδες 7 σελ.
Γνησιότητα Τεκμηρίου Πρωτότυπο
Σημειώσεις Χρέη γραμματέως, αναπληρώνοντας τον Γραμματέα της Επιτροπείας Γεώργιο Αντωνακάκη, εκτελεί ο υπογραμματέας της Δημαρχίας Γεώργιος Χ. Μοσχονάς.
Τοπικά Στοιχεία