Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1904 Δεκέμβριος 5
Δίκαιο Αστικό Οικονομικές σχέσεις Ιδιωτικές Οικονομία Επιχειρήσεις - Εταιρείες Εμπορικές Σχέσεις Δίκαιο Εμπορικό
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Αριστείδη Στεργιάδη προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με την υπόθεση (εμπορική υπόθεση) των Αχμέτ Χαμτζαδάκη, Σαλήχ Χαμτζαδάκη, Ιβραήμ Χαμτζαδάκη Χασάν Κουρουτάκη, Χαλιμές Κουρουτοπούλας συζύγου Ρετζέπ Μουσαδάκη ή Γιονουσάκη, Χουριντές Κουρουτοπούλας συζύγου Σαλήχ Χαμτζαδάκη, Χανούμης Κουρουτοπούλας χήρας Σελήμ Αρμπατζάκη και των Ιβραήμ Κουτσουκάκη εμπόρου και Κωνσταντίνου Λεμπιδάκη δικηγορικού υπαλλήλου.
ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ηράκλειο
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1904 Δεκέμβριος 5
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 4
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρωτότυπο
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Χανιά
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρει ότι θα λάβει πληρεξούσιο των εφεσιβλήτων αδελφών Χαμτζαδάκη για να παραστεί ο Βενιζέλος προς απόκρουση της έφεσης κατά τους από τους εφεσείοντες Ιβραήμ Κουτσουκάκη και Κωνσταντίνο Λεμπιδάκη. Αναφέρει ότι του στέλνει τις προτάσεις του και τη δικογραφία και του λέει ότι μπορεί να επεκταθεί μόνο στο ζήτημα της εμπορικότητας της ενοχής, που είναι και το μόνο ασθενές σημείο. Δικηγόρος των εφεσειόντων είναι ο Πλουμίδης. Τέλος, κάνει αναφορά στην έφεση κατά της πελάτισσάς τους χήρας Χαντζή Παπουτσαλάκη.
ΘΕΜΑΤΑ Δίκαιο Αστικό ,   Οικονομικές σχέσεις Ιδιωτικές ,   Οικονομία Επιχειρήσεις - Εταιρείες ,   Εμπορικές Σχέσεις ,   Δίκαιο Εμπορικό
ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Στεργιάδης Αριστείδης
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936
Τοπικά Στοιχεία