Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

-
1952 Ιούνιος 20
Οικονομία Κρίση
Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ελληνική
ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Μιχ. Χ. Αιλιανού προς τον Υπουργό Συντονισμού της Ελλάδας, Γ. Καρτάλη με την οποία εκφράζει την άποψή του για την αντιπληθωριστική πολιτική.
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1952 Ιούνιος 20
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ 1
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή
ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Αντίγραφο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ Αναφέρει ότι η αντιπληθωριστική πολιτική θα έχει αρνητικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις και δεν θα οδηγήσει στην συμπίεση των τιμών, αλλά στην ύψωση και στον περιορισμό των εισαγωγών και της παραγωγής. Επισυνάπτει το σχετικό άρθρο του από την εφημερίδα "Οικονομολόγος".
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ Οικονομολόγος (εφημερίδα)
ΘΕΜΑΤΑ Οικονομία Κρίση
Τοπικά Στοιχεία

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023