Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΘΕΜΑΤΑ
  • Όρος: Οικονομικές σχέσεις Ιδιωτικές
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 25 (25) από τα 376
Επιστολή του δικαστικού συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών Μ.Μαλεβίτη προς το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού που διαβιβάζει αλληλογραφία και έκθεση σχετικά με την υπόθεση των Αδελφών Παναγοπούλου.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του δικαστικού συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών Μ.Μαλεβίτη προς το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού που διαβιβάζει αλληλογραφία και έκθεση σχετικά με την υπόθεση των Αδελφών Παναγοπούλου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1929 Ιούλιος 2  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Κ.Αναγνωστόπουλου προς τη Διεύθυνση Δικαστικού του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την υπόθεση των Αδελφών Παναγοπούλου.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Κ.Αναγνωστόπουλου προς τη Διεύθυνση Δικαστικού του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την υπόθεση των Αδελφών Παναγοπούλου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1929 Φεβρουάριος 17  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Α. Ρωμάνου προς τον Γ. Στρέιτ σχετικά με τη διάθεση 50000 φράγκων.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Α. Ρωμάνου προς τον Γ. Στρέιτ σχετικά με τη διάθεση 50000 φράγκων.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1914 Ιούλιος 25/Αύγουστος 7  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Σουλιώτη Νικολαΐδη προς τον Γ. Στρέιτ, στην οποία καυτηριάζει πρωτοβουλία του Ρωμάνου να ζητήσει την επιστροφή χρημάτων από τον Μουσούρο.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Σουλιώτη Νικολαΐδη προς τον Γ. Στρέιτ, στην οποία καυτηριάζει πρωτοβουλία του Ρωμάνου να ζητήσει την επιστροφή χρημάτων από τον Μουσούρο.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1914 Αύγουστος 14  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Τηλεγράφημα του Έλληνα πρεσβευτή προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με χρήματα που ζητεί ο στρατηγός Καραμαλίκης.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Έλληνα πρεσβευτή προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με χρήματα που ζητεί ο στρατηγός Καραμαλίκης.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1914 Οκτώβριος 20  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Αλ.Διομήδη προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι σχετικά με την αποζημίωση του Καραμάνου.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Αλ.Διομήδη προς την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι σχετικά με την αποζημίωση του Καραμάνου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Νοέμβριος 11  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Επιστολή του Ε.Βενιζέλου σχετικά με την αποστολή χρηματικού ποσού.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε.Βενιζέλου σχετικά με την αποστολή χρηματικού ποσού.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1925 Ιούλιος 15  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Ν.Ρούσσο σχετικά με το ζήτημα της εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης στο σπίτι του.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Ν.Ρούσσο σχετικά με το ζήτημα της εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης στο σπίτι του.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Οκτώβριος 27  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Ι.Κοτρότσου-Μιχαλόπουλου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με έξοδα συνημμένης επιστολής.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ι.Κοτρότσου-Μιχαλόπουλου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με έξοδα συνημμένης επιστολής.  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Αίτηση του Μεχμέτ Αλή σχετικά με την απώλεια των χρημάτων του.

ΤΙΤΛΟΣ Αίτηση του Μεχμέτ Αλή σχετικά με την απώλεια των χρημάτων του.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1329 Δεκελή 25  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Αίτηση  
Επιστολή του Μεχμέτ Αλή σχετικά με την απώλεια των χρημάτων του στη Θεσσαλονίκη.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Μεχμέτ Αλή σχετικά με την απώλεια των χρημάτων του στη Θεσσαλονίκη.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ <1913>  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Προέδρου του Υπουργικού Συμβουλίου Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον Χαράλαμπο Λυγκούνη

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Προέδρου του Υπουργικού Συμβουλίου Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον Χαράλαμπο Λυγκούνη  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1914 Αύγουστος 22  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επισκεπτήριο  
Τηλεγράφημα του Δ.Πανά προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με την παραλάβή 110 τουρκικών λιρών.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Δ.Πανά προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με την παραλάβή 110 τουρκικών λιρών.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ <1915> Ιανουάριος 29  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Σημείωμα του Κλ. Μαρκαντωνάκη σχετικά με την εξόφληση λογαριασμού.

ΤΙΤΛΟΣ Σημείωμα του Κλ. Μαρκαντωνάκη σχετικά με την εξόφληση λογαριασμού.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ χ.χ.  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σημείωμα  
Επιστολή του εκδότη της εφημερίδας "Σερραϊκόν Βήμα" προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της εφημερίδας.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του εκδότη της εφημερίδας "Σερραϊκόν Βήμα" προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της εφημερίδας.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Μάιος 28  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Ομολογία του Ι. Σταυριδάκη με την οποία εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων που δανείστηκε.

ΤΙΤΛΟΣ Ομολογία του Ι. Σταυριδάκη με την οποία εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων που δανείστηκε.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1864 Απρίλιος 11  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ομολογία  
Ομολογία του Ι. Σταυριδάκη σχετικά με την παράδοση ελαιολάδου.

ΤΙΤΛΟΣ Ομολογία του Ι. Σταυριδάκη σχετικά με την παράδοση ελαιολάδου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1866 Μάιος  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ομολογία  
Επιστολή του Α. Κολοκυθά προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του ζητεί να του χορηγήσει 8.000 δραχμές για ανάγκες του γραφείου των εκλογικών βιβλιαρίων.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Α. Κολοκυθά προς τον Ε. Βενιζέλο με την οποία του ζητεί να του χορηγήσει 8.000 δραχμές για ανάγκες του γραφείου των εκλογικών βιβλιαρίων.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Νοέμβριος 27  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στο οποίο αναφέρει ότι έλαβε από τον Θ. Σοφούλη 5.000 δραχμές για έξοδα εκλογικών βιβλιαρίων.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στο οποίο αναφέρει ότι έλαβε από τον Θ. Σοφούλη 5.000 δραχμές για έξοδα εκλογικών βιβλιαρίων.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Νοέμβριος 28  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 2.500 δραχμών.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 2.500 δραχμών.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Δεκέμβριος 1  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 500 δραχμών.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 500 δραχμών.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Δεκέμβριος 4  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία στην οποία αναφέρει ότι έχει λάβει το ποσό των 4.000 δραχμών από τον Θ. Σοφούλη.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία στην οποία αναφέρει ότι έχει λάβει το ποσό των 4.000 δραχμών από τον Θ. Σοφούλη.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε από τον Θ. Σοφούλη το ποσό των 1.500 δραχμών.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε από τον Θ. Σοφούλη το ποσό των 1.500 δραχμών.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Δεκέμβριος 5  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 5.000 δραχμών από τον Θ. Σοφούλη.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 5.000 δραχμών από τον Θ. Σοφούλη.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Δεκέμβριος 20  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  
Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 6.000 δραχμών από τον Θ. Σοφούλη.

ΤΙΤΛΟΣ Απόδειξη του Α. Κολοκυθά στην οποία αναφέρει ότι έλαβε το ποσό των 6.000 δραχμών από τον Θ. Σοφούλη.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Δεκέμβριος 28  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Απόδειξη  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023