Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
  • Όρος: Αλέξανδρος Πρίγκηπας της Ελλάδας 1893-1920
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 4 (4) από τα 4
Διαβιβαστικό πρωτοκόλλου της ορκωμοσίας του Πρίγκηπα Αλέξανδρου ως Ανθυπολοχαγού του Πυροβολικού.

ΤΙΤΛΟΣ Διαβιβαστικό πρωτοκόλλου της ορκωμοσίας του Πρίγκηπα Αλέξανδρου ως Ανθυπολοχαγού του Πυροβολικού.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1912 Νοέμβριος 10  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Διαβιβαστικό  
Πρωτόκολλο ορκωμοσίας της Α.Β.Υψηλότητος του Πρίγκηπος Αλεξάνδρου.

ΤΙΤΛΟΣ Πρωτόκολλο ορκωμοσίας της Α.Β.Υψηλότητος του Πρίγκηπος Αλεξάνδρου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1912 Νοέμβριος 6  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρωτόκολλο  
Σημείωμα του C. Boyadzi προς τον Κλέαρχο Μαρκαντωνάκη σχετικά με τον Άθω Ρωμάνο και τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια με αφορμή μία επιστολή του Ά. Ρωμάνου για το θάνατο του Αλέξανδρου.

ΤΙΤΛΟΣ Σημείωμα του C. Boyadzi προς τον Κλέαρχο Μαρκαντωνάκη σχετικά με τον Άθω Ρωμάνο και τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια με αφορμή μία επιστολή του Ά. Ρωμάνου για το θάνατο του Αλέξανδρου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1920 Δεκέμβριος 15  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σημείωμα  
Δακτυλόγραφο σημείωμα του Κλέαρχου Μαρκαντωνάκη προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με τον τέως υποπρόξενο Ζαγαζικίου και πρώην νομάρχη Κορυτσάς Ηλία Γ. Πανά

ΤΙΤΛΟΣ Δακτυλόγραφο σημείωμα του Κλέαρχου Μαρκαντωνάκη προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο σχετικά με τον τέως υποπρόξενο Ζαγαζικίου και πρώην νομάρχη Κορυτσάς Ηλία Γ. Πανά  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ <1920 Φεβρουάριος>  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σημείωμα  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023