Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
  • Όρος: Πάλλης, Αλέξανδρος
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 6 (6) από τα 6
Τηλεγράφημα του Αθ.Χαλκιόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με κατάλογο εμπορευμάτων που χορηγεί η Αγγλική επιμελητεία.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Αθ.Χαλκιόπουλου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με κατάλογο εμπορευμάτων που χορηγεί η Αγγλική επιμελητεία.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ <1917> Απρίλιος 26  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Α.Α.Πάλλη, με την οποία του ζητεί να μεταφέρει τις ευχαριστίες του στον πατέρα του για τα έγγραφα που απέστειλε στον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το Δωδεκανησιακό ζήτημα.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Α.Α.Πάλλη, με την οποία του ζητεί να μεταφέρει τις ευχαριστίες του στον πατέρα του για τα έγγραφα που απέστειλε στον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το Δωδεκανησιακό ζήτημα.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1929 Μάιος 22  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς τον Α.Στεργιάδη σχετικά με τν μελέτη των εμπορικών θεμάτων των περιοχών υπό ελληνική κατοχή.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς τον Α.Στεργιάδη σχετικά με τν μελέτη των εμπορικών θεμάτων των περιοχών υπό ελληνική κατοχή.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Ιούνιος 4/17  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Χ.Σιμόπουλου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τη σημασία της παραμονής του ελληνικού πληθυσμού στην Ανατολική Θράκη.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Χ.Σιμόπουλου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τη σημασία της παραμονής του ελληνικού πληθυσμού στην Ανατολική Θράκη.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1922 Οκτώβριος 15  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Α.Άννινου προς την Ελληνική Αποστολή στη Λωζάννη σχετικά με τις εχθροπραξίες εναντίον του Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Α.Άννινου προς την Ελληνική Αποστολή στη Λωζάννη σχετικά με τις εχθροπραξίες εναντίον του Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1923 Ιούνιος 2  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Προσχέδιο λόγου του Δημητρίου Κακλαμάνου, σχετικά με διάλεξη στο King's College, στο Λονδίνο με θέμα το λογοτεχνικό επίτευγμα της απόδοσης του Θουκυδίδη στα νέα ελληνικά από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

ΤΙΤΛΟΣ Προσχέδιο λόγου του Δημητρίου Κακλαμάνου, σχετικά με διάλεξη στο King's College, στο Λονδίνο με θέμα το λογοτεχνικό επίτευγμα της απόδοσης του Θουκυδίδη στα νέα ελληνικά από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ χ.χ.  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Προσχέδιο λόγου  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023