Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
  • Όρος: Τσουδερός Εμμανουήλ Υπουργός Συντονισμού της Ελλάδας
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 3 (3) από τα 3
Επιστολή του διευθυντή της "ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗΣ", Ι. Μιτσοτάκη, προς τον Σ. Βενιζέλο με την οποία τον ενημερώνει για την τοποθέτηση του υπουργού Συντονισμού, Εμ. Τσουδερού, υπέρ της χορήγησης πιστώσεων στην "ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗΣ" για την απόκτηση βιομηχανικών ελαιουργικών εγκαταστάσεων.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του διευθυντή της "ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗΣ", Ι. Μιτσοτάκη, προς τον Σ. Βενιζέλο με την οποία τον ενημερώνει για την τοποθέτηση του υπουργού Συντονισμού, Εμ. Τσουδερού, υπέρ της χορήγησης πιστώσεων στην "ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗΣ" για την απόκτηση βιομηχανικών ελαιουργικών εγκαταστάσεων.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1950 Αύστουστος 2  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Σημείωμα του Αθ. Πολίτη προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας με το οποίο ανακοινώνει τηλεγράφημα του Τσουδερού για τον Σ. Βενιζέλο που αναφέρει "Επί τηλεγραφήματος υμών δια καπνά ευχαριστών, αποδέχομαι".

ΤΙΤΛΟΣ Σημείωμα του Αθ. Πολίτη προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας με το οποίο ανακοινώνει τηλεγράφημα του Τσουδερού για τον Σ. Βενιζέλο που αναφέρει "Επί τηλεγραφήματος υμών δια καπνά ευχαριστών, αποδέχομαι".  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1950 Αύγουστος 18  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σημείωμα  
Σημείωμα με το οποίο ανακοινώνεται τηλεγράφημα του Ι. Πολίτη σχετικά με το ταξίδι των Τσουδερού και Παπανδρέου στις ΗΠΑ και τα αμφίβολα αποτελέσματα των συζητήσεων στην Ουάσιγκτον χωρίς την προηγούμενη προπαρασκευή του εδάφους.

ΤΙΤΛΟΣ Σημείωμα με το οποίο ανακοινώνεται τηλεγράφημα του Ι. Πολίτη σχετικά με το ταξίδι των Τσουδερού και Παπανδρέου στις ΗΠΑ και τα αμφίβολα αποτελέσματα των συζητήσεων στην Ουάσιγκτον χωρίς την προηγούμενη προπαρασκευή του εδάφους.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1950 Αύγουστος 10  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Σημείωμα  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023