Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
  • Όρος: Πεσμαζόγλου Μιχαήλ Α. Δικηγόρος
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 2 (2) από τα 2
Ειδοποίηση του Οικονομικού Εφόρου Ζ Αθηνών προς τους Σοφοκλή, Κυριάκο και Έλενα Βενιζέλου σχετικά με το ζήτημα της δήλωσης κληρονομιάς.

ΤΙΤΛΟΣ Ειδοποίηση του Οικονομικού Εφόρου Ζ Αθηνών προς τους Σοφοκλή, Κυριάκο και Έλενα Βενιζέλου σχετικά με το ζήτημα της δήλωσης κληρονομιάς.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1940 Μάρτιος 14  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ειδοποιητήριο  
Επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον Λουκά Ρούφο, στην οποία στέλνει ευχές στο βασιλιά για το νέο έτος και αναφέρεται στη διεξαγωγή εκλογών και στη λειτουργία του πολιτεύματος.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον Λουκά Ρούφο, στην οποία στέλνει ευχές στο βασιλιά για το νέο έτος και αναφέρεται στη διεξαγωγή εκλογών και στη λειτουργία του πολιτεύματος.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1935 Δεκέμβριος 31  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023