Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
  • Όρος: Αδοσίδης, Κωνσταντίνος
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 10 (10) από τα 10
Επιστολή του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την τύχη των Ελλήνων που κατοικούν σε χώρες που κατακτήθηκαν από τους Συμμάχους και τους Έλληνες.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την τύχη των Ελλήνων που κατοικούν σε χώρες που κατακτήθηκαν από τους Συμμάχους και τους Έλληνες.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1913 Μάρτιος 2/15  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Διοικητή Σάμου, Κ.Αδοσίδη, προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την εγκατάλειψη των κληρωτών της Σάμου και τη διαμαρτυρία των οικείων τους.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Διοικητή Σάμου, Κ.Αδοσίδη, προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την εγκατάλειψη των κληρωτών της Σάμου και τη διαμαρτυρία των οικείων τους.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1914 Σεπτέμβριος 26  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με επιστολή Μουσουλμάνου βέη στην εφημερίδα Περμπούλ.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με επιστολή Μουσουλμάνου βέη στην εφημερίδα Περμπούλ.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Ιούλιος 16  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ν.Πολίτη για την άδεια που έλαβε ο λοχαγός Φωτιάδης να στέλνει ανταποκρίσεις για την επικρατούσα κατάσταση.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ν.Πολίτη για την άδεια που έλαβε ο λοχαγός Φωτιάδης να στέλνει ανταποκρίσεις για την επικρατούσα κατάσταση.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1918 Δεκέμβριος 25  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την ανάγκη επισκευής ελληνικών σχολείων και αποστολής δασκάλων.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την ανάγκη επισκευής ελληνικών σχολείων και αποστολής δασκάλων.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ <1919> Σεπτέμβριος 24  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με αιτήματα της Εβραϊκής κοινότητας.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με αιτήματα της Εβραϊκής κοινότητας.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Ιούλιος 29  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Α.Ρωμάνο σχετικά με αποσαφήνιση προηγούμνου τηλεγραφήματος.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Α.Ρωμάνο σχετικά με αποσαφήνιση προηγούμνου τηλεγραφήματος.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Νοέμβριος 21  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ά.Ρωμάνο σχετικά με αίτημα του Συνταγματάρχη Ρουανύν.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ά.Ρωμάνο σχετικά με αίτημα του Συνταγματάρχη Ρουανύν.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Νοέμβριος 23  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την παροχή βοήθειας του Ερυθρού Σταυρού της Αμερικής στους Έλληνες της Ανατολικής Μακεδονίας.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Κ.Αδοσίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την παροχή βοήθειας του Ερυθρού Σταυρού της Αμερικής στους Έλληνες της Ανατολικής Μακεδονίας.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1919 Ιούλιος 2  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Επιστολή του Κ.Αδοσίδη προς τον Στ.Στεφάνου σχετικά με την επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Σ.Ανάργυρο.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Κ.Αδοσίδη προς τον Στ.Στεφάνου σχετικά με την επιστολή του Ε.Βενιζέλου προς τον Σ.Ανάργυρο.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1928 Νοέμβριος 22  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023