Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
  • Όρος: Φρούδας Γεώργιος
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 2 (2) από τα 2
Τηλεγράφημα του Γ.Φρούδα προς τον Ε.Βενιζέλο με το οποίο ζητά να σταλεί στη Νεάπολη ο συλληφθείς για την απόπειρα εναντίον του για να εξοντωθεί.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα του Γ.Φρούδα προς τον Ε.Βενιζέλο με το οποίο ζητά να σταλεί στη Νεάπολη ο συλληφθείς για την απόπειρα εναντίον του για να εξοντωθεί.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Οκτώβριος 23  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  
Τηλεγράφημα υποστήριξης του Γ.Φρούδα προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το επιχειρούμενο κίνημά του.

ΤΙΤΛΟΣ Τηλεγράφημα υποστήριξης του Γ.Φρούδα προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το επιχειρούμενο κίνημά του.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1935 Μάρτιος 4  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Τηλεγράφημα  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023