Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΕΝΑΓΩΝ
  • Όρος: Διγαλάκης, Παναγιώτης
  • Κατηγορία: Δικογραφία
Βλέπετε 1 - 4 (4) από τα 4
Επιδοτήριο με αριθμό 6468 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον μάρτυρα Μάρκο Μαλανδράκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.

Τίτλος (Υπόθεση) Επιδοτήριο με αριθμό 6468 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον μάρτυρα Μάρκο Μαλανδράκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.  
Χρονολογία 1902 Νοέμβριος 23  
Τόπος Χανιά  
Αποδεικτικό κοινοποίησης με αριθμό 6467 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον Γεώργιο Χατζηδάκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.

Τίτλος (Υπόθεση) Αποδεικτικό κοινοποίησης με αριθμό 6467 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον Γεώργιο Χατζηδάκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.  
Χρονολογία 1902 Νοέμβριος 23  
Τόπος Χανιά  
Επιδοτήριο με αριθμό 6466 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον Γεώργιο Εμμ. Χατζηδάκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.

Τίτλος (Υπόθεση) Επιδοτήριο με αριθμό 6466 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον Γεώργιο Εμμ. Χατζηδάκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.  
Χρονολογία 1902 Νοέμβριος 23  
Τόπος Χανιά  
Επιδοτήριο με αριθμό 6465 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον μάρτυρα Αριστείδη Κορναράκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.

Τίτλος (Υπόθεση) Επιδοτήριο με αριθμό 6465 του πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναγιώτη Διγαλάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, προς τον μάρτυρα Αριστείδη Κορναράκη να παραστεί στο δικαστήριο για υπόθεσή τους.  
Χρονολογία 1902 Νοέμβριος 23  
Τόπος Χανιά  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023