Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ
  • Όρος: Βάμος (Χανιά)
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 4 (4) από τα 4
Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Διευθυντή της αγροτικής Τράπεζας, Στ. Μακράκη, σχετικά με το διορισμό στην Τράπεζα του Κ. Χαβρέ.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Διευθυντή της αγροτικής Τράπεζας, Στ. Μακράκη, σχετικά με το διορισμό στην Τράπεζα του Κ. Χαβρέ.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934 Οκτώβριος 26  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Κλ. Μαρκαντωνάκη σχετικά με την κατάληψη του Βάμου και την αντίδραση του Πρίγκιπα Γεωργίου.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τον Κλ. Μαρκαντωνάκη σχετικά με την κατάληψη του Βάμου και την αντίδραση του Πρίγκιπα Γεωργίου.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1905 Ιούνιος 9  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολη του Ε. Βενιζέλου σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, τη συγκέντρωση του ενδιαφέροντος στο Βάμο και την αίτηση κατάληψης των Καλυβών από τον Ιταλικό στρατό.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολη του Ε. Βενιζέλου σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, τη συγκέντρωση του ενδιαφέροντος στο Βάμο και την αίτηση κατάληψης των Καλυβών από τον Ιταλικό στρατό.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1905 Οκτώβριος 4  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς φίλους του που τους ενημερώνει ότι βρίσκεται στη Μαλάξα, ότι ο αγώνας πλέον συγκεντρώνεται στον Αποκόρωνα, στις ανάγκες του αγώνα καθώς και για τους όρους μιας ¨έντιμης¨ λήξης του.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς φίλους του που τους ενημερώνει ότι βρίσκεται στη Μαλάξα, ότι ο αγώνας πλέον συγκεντρώνεται στον Αποκόρωνα, στις ανάγκες του αγώνα καθώς και για τους όρους μιας ¨έντιμης¨ λήξης του.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1905 Οκτώβριος 3  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023