Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ
  • Όρος: Μόναχο
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 2 (2) από τα 2
Επιστολή του Η. Μεσσηνέζη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την πρωτοβουλία του να προτείνει στις γερμανικές εκδόσεις Piper Edition στο Μόναχο την έκδοση βιβλίου για την Αθήνα και την Ελλάδα.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Η. Μεσσηνέζη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με την πρωτοβουλία του να προτείνει στις γερμανικές εκδόσεις Piper Edition στο Μόναχο την έκδοση βιβλίου για την Αθήνα και την Ελλάδα.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1932 Οκτώβριος 13  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή του Κυβερνητικού Επιτρόπου των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Κ.Καραθεοδωρή, προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία ζητεί να του χορηγηθεί συνάλλαγμα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Κυβερνητικού Επιτρόπου των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Κ.Καραθεοδωρή, προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία ζητεί να του χορηγηθεί συνάλλαγμα από την Τράπεζα της Ελλάδος.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1932 Φεβρουάριος 19  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023