Ψηφιακό αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους με κόμμα Π.Χ: Βενιζέλος, Χαλέπα, κορνίζα.

Αποτελέσματα αναζήτησης:

  • Πεδίο: ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ
  • Όρος: Γιδάς
  • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ
Βλέπετε 1 - 5 (5) από τα 5
Πρακτικό της συνάντησης του Σ. Βενιζέλου με τον Lapham σχετικά με το ζήτημα της διανομής μερίδων στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και στους ασφαλισμένους εργάτες, της διατήρησης των Γενικών Διοικήσεων και της αναγκαιότητας της επισκευής του δρόμου Γιδά.

ΤΙΤΛΟΣ Πρακτικό της συνάντησης του Σ. Βενιζέλου με τον Lapham σχετικά με το ζήτημα της διανομής μερίδων στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και στους ασφαλισμένους εργάτες, της διατήρησης των Γενικών Διοικήσεων και της αναγκαιότητας της επισκευής του δρόμου Γιδά.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1951 Ιανουάριος 21  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Πρακτικό  
Επιστολή του Στ.Σκουλούδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την επιθυμία της εταιρείας Griffiths & Co να κατασκευάσει την σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας-Γιδά.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Στ.Σκουλούδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την επιθυμία της εταιρείας Griffiths & Co να κατασκευάσει την σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας-Γιδά.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1913 Φερβουάριος 18  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Υπόμνημα της εταιρείας Griffiths & Co σχετικά με το ενδιαφέρον της να κατασκευάσει τη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας-Γιδά.

ΤΙΤΛΟΣ Υπόμνημα της εταιρείας Griffiths & Co σχετικά με το ενδιαφέρον της να κατασκευάσει τη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας-Γιδά.  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Υπόμνημα  
Επιστολή του Α.Ρωμάνου προς τον Υπουργό Εξωτερικών, Ι.Γρυπάρη, σχετικά με το ζήτημα της ένωσης των ελληνοτουρκικών σιδηροδρόμων.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή του Α.Ρωμάνου προς τον Υπουργό Εξωτερικών, Ι.Γρυπάρη, σχετικά με το ζήτημα της ένωσης των ελληνοτουρκικών σιδηροδρόμων.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1912 Ιανουάριος 6/19  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  
Επιστολή προς τον Στ.Σκουλούδη σχετικά με την επιθυμία της εταιρείας Grifiths & Co να στείλει αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα για το θέμα της κατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας-Γιδά.

ΤΙΤΛΟΣ Επιστολή προς τον Στ.Σκουλούδη σχετικά με την επιθυμία της εταιρείας Grifiths & Co να στείλει αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα για το θέμα της κατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας-Γιδά.  
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1913 Μάρτιος 11  
ΕΙΔΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Επιστολή  

Thumbnail Gallery

Στο πλαίσιο του πρόσφατου έργου «Ψηφιακά Μνημεία και Τεκμήρια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) υλοποιήθηκε η τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση μουσειακού και αρχειακού υλικού. Συγκεκριμένα: α) Συλλογή εγγράφων/Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου, φακ. 21, 22, 23 και 24, Συλλογή Κόμματος Φιλελευθέρων, φακ. 3, Αρχείο Δημητρίου Κακλαμάνου, φακ. 01 - 07, Αρχείο Κυριάκου Μητσοτάκη, φακ. 01Α, 02Α, 01Β, 02Β, 02Γ, 03 και 04, Αρχείο Καλλιγιάνη, φακ. 05 (χαρτογραφικό υλικό) και φακ. 01 (φωτογραφικό υλικό), β) 253 μουσειακά αντικείμενα (έργα τέχνης, έπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, χαλιά, υφάσματα-ένδυση, τροχοφόρα).

epanek

 

Copyright © infolib.gr 2023